ГлавнаяФорумУчастникиДжордж ХаррисонДжордж Гаррісон – новини, події, статті та інше / Джордж Харрисон – новости, события, статьи и другое

Джордж Гаррісон – новини, події, статті та інше / Джордж Харрисон – новости, события, статьи и другое

Все, що пов’язано з ім’ям Джорджа / Всё, что связано с именем Джорджа
Модератор
Вад
Медаль Грамота Почетный битломан
Повідомлень: 2185
Киев
2 часа назад
""

З нагоди 75-ої річниці з дня народження Джорджа, цього уїк-енду у кав’ярнях компанії Starbucks по усьому світу буде лунати музика Джорджа Гаррісона. Плейлист до цієї події було підготовлено його сином Дхані.
https://open.spotify.com/user/starbucks/playlist/4ERnWhieCGPwFmPNmrcTvI?si=oBhZGfWnSxO9hmgkkjpsqg
Нагадаємо, що нещодавно мер столиці Віталій Кличко анонсував появлення кав’ярень Starbucks у Києві. Але представники цієї компанії заявили про те, що поки не планують виходити український ринок. Отже, будемо сподіватися, що згодом це питання таки буде мати позитивне рішення.
Save vinyl!
Модератор
Віталій
Медаль
Повідомлень: 1134
Харьков
1 день назад
Цікаво, хто кому заплатив за такий промоушн. Старбакс родині Гаррісонів, чи Гаррісони Старбаксу?
crazy
Модератор
Вад
Медаль Грамота Почетный битломан
Повідомлень: 2185
Киев
2 часа назад
Так, цікаве питання. До речі, це не перша акція Старбаксу, пов’язана з бітлами. Мабуть існує якесь партнерство між Starbucks та Apple Corp. Коли у 2007 році я купував вінілову платівку Пола "Memory Almost Full", то до неї додавалась дисконтна картка цієї компанії. Цікаво і те, що тільки платівки з Великобританії мали цю пластикову картку. В американському варіанті її нема. Мабуть така акція діяла лише у Європі.

""
Save vinyl!
Модератор
Вад
Медаль Грамота Почетный битломан
Повідомлень: 2185
Киев
2 часа назад
""

Від огню майже повністю згорів храм Бгактіведанта-Менор (Bhaktivedanta Manor) - індуїстський крішнаїтський храм і сільськогосподарська громада в селі Альденхем, неподалік від міста Уотфорда в графстві Хартфордшир, за 30 км від центру Лондону. Він належав Міжнародному товариству свідомості Крішни (ІСККОН) та був найбільшим храмом ІСККОН у Великій Британії і одним з найбільш відвідуваних храмів Радги-Крішни в Європі.
Бгактіведанта-Менор був подарований ІСККОНу в 1973 році Джоржем Гаррісоном і з тих пір являвся штаб-квартирою цієї індуїстської релігійної організації у Великій Британії. У дні великих індуїстських свят храм відвідували десятки тисяч індуїстів. У 2010 році в день Крішна-джанмаштамі в Бгактіведанта-Менор зібралася рекордна кількість віруючих - близько 70 000 чоловік.
Деталі мовою оригіналу
https://www.bbc.com/news/uk-england-beds-bucks-herts-45614568
Save vinyl!
Модератор
Віталій
Медаль
Повідомлень: 1134
Харьков
1 день назад
Happy Birthday, George!
Модератор
Игорь
Медаль Модератор
Повідомлень: 1742
Львов
2 минуты назад
Так, сьогодні свято у бітломанів! І хоча в одному з інтерв'ю в останні роки життя Джордж стверджував, що народився 24-го, підтверджень цьому немає. У бітлівські часи завжди його поздоровляли 25-го і фани святкували саме в цей день, особисто я на протязі півсторіччя рівно.
Модератор
fcliverpool
Медаль Модератор
Повідомлень: 697
Одесса
176 дней назад
С Днём Рождения, Джордж!

(Это я не забыл, просто отсутствовал некоторое время)
|
Перейти на форум:
Швидка відповідь
У вас немає прав, щоб писати на форумі.