ГлавнаяНовиниГазета «Сегодня» від 14 березня 2017 року згадує фестиваль бітломанії Let it Beatles, що відбувся у Запоріжжі

Газета «Сегодня» від 14 березня 2017 року згадує фестиваль бітломанії Let it Beatles, що відбувся у Запоріжжі

14 березня 2017 - Вад

Щоденна суспільно-політична газета «Сегодня» надрукувала на двох повних сторінках багато різноманітних інтерв’ю. Люди різного віку та професій розповідають про своє ставлення до музики Бітлз, діляться власними спогадами, висловлюють свої враження від фестивалю Let it Beatles, що проходив у місті Запоріжжі з 16 по 18 січня цього року.
 
Серед надрукованих у номері матеріалів читайте:
— С «Битлами» — с 5 класса и на всю жизнь. (Спогади нашого одноклубника Андрія Терещенко).
— Диагноз: «Битломания». (Олег Локтев анонсує новий проект газети під загальною назвою «Поклонники»).
— Наши «Битлз»: мечтают спеть Полу Маккартни (Розмова з гуртом «Спів братів»).
— Back from USSR: «Я сказал правду и стал послом» (Інтервью з Сергієм Радченко — почесним Послом музею The Beatles Story, керівником Бітлз-клубу міста Черкаси та нашим одноклубником).
— Влияние: Как «Битлз» меняет жизнь фанов (Інтервью з людьми, які під впливом музики Бітлз обирали собі майбутню професію, або напрямок творчої діяльності).
У номері також надруковано спогади Олександра Виженко, який перевів на українську мову понад 200 пісень Бітлз та вислови інших людей.
 
Шукайте номер газети від 14 березня у кіосках Союздруку. Матеріали згодом також зявляться і на сайті газети.
Для тих, хто не зможе знайти у своєму регіоні номер газети «Сегодня», надаємо вам можливість завантажити вищевказані матеріали у електронному вигляді
Рейтинг: 0Голосов: 01546 просмотров
Комментарии (0)

Нет комментариев. Ваш будет первым!