ГлавнаяНовиниПредставники Бітлз-клубів трьох країн разом зустрілись в угорському місті Егер

Представники Бітлз-клубів трьох країн разом зустрілись в угорському місті Егер

9 жовтня 2017 - Вад

В угорське місто Егер, де розташовано один з п’яти всесвітньовідомих музеїв Бітлз, з’їхалися представники Бітлз-клубів трьох країн.

На зустріч, приурочену до дня народження Джона Леннона, з Польщі прибули керівники фан-клубу Любліна пан Кшиштов Ян Вернер та пан Кшиштов Станіслав Вернер.
 
 
Україну на зустрічі представляє Сергій Радченко — амбасадор музею "The Beatles Story" в Ліверпулі, керівник Черкаського Бітлз-клубу, один з авторів нещодавно виданої книги "Прикасаясь к Вселенной The Beatles".
 
 
Приймає гостей Габор Петерді — один з засновників музею Бітлз "Eger Road".
 
 
Відповідно до того, як буде надходити до нас нова інформація, ми будемо сповіщати вас про програму проведення конференції та про те, як проходить новий бітлівський зліт.
 
 
Про минулий Бітлз-фест, що відбувся в липні цього року у Люблені, ви можете дізнатись з наших попередніх новин за посиланням
 
 
Фото на сторінці фан-клубу Любліна у Фейсбуці розмістив пан Кшиштов Станіслав Вернер з припискою – «Сьогодні почалося створення "Бітлівського центру розвитку у Центральній та Східній Європі".Альянс Польща-Україна-Угорщина-Словаччина».
Рейтинг: 0Голосов: 01870 просмотров
Комментарии (1)
Вад #26 жовтня 2017 в 13:510

Отже, по результатам зустрічі була досягнена домовленість, що бітломани Центральної та Східної Європи будуть і надалі проводити регулярні зустрічі в угорському місті Эгер.

Розташування цього музею дуже зручне для його відвідування представниками Бітлз-клубів прилеглих до Угорщини країн. Та і взагалі місто Егер є найпопулярнішім після Будапешту містом країни, що відвідують туристи з усіх куточків світу. А у 2020 році Егер має стати культурною столицею Європи. Та чекати на цю події навіть не треба, бо Габор Петерді вже наступного року має намір запросити до себе в гості бітломанів з сусідніх країн. Від Ужгороду до Егеру всього 100 км, які автобаном можна подолати трохи більш ніж за годину. Також зараз в’їзд до країн Євросоюзу не потребує від українців додаткового дозволу (візи), треба мати лише біометричний паспорт. Проблем з розташуванням гостей також нема, бо сам музей знаходиться в приміщенні готелю.

Беріть цю інформацію до відома та слідкуйте за нашими повідомленнями.